Qui som Viu Nou Barris

Viu Nou Barris neix com una plataforma amb voluntat de servei tant per al comerç com per als consumidors. Vol ser un aparador del comerç existent, un comerç divers, proper, de qualitat, amb el qual podem cobrir totes les nostres necessitats. És fonamental que comprem al barri per donar-li vida.

Comerç de proximitat

El comerç de proximitat aporta dinamisme i vitalitat als barris, fomenta la relació entre els veïns, genera vincles entre el comerciant i els seus clients. Sense el comerç de proximitat, els barris perden part de la seva essència, per això és tant important defensar-ne l’espai i mantenir-ne l’empremta. Part d’aquesta tasca l’exerceixen les associacions de comerciants, que treballen per preservar el teixit comercial i social de les zones en què operen. De la mateixa manera, el petit comerç tradicional està fent grans esforços per adaptar-se als nous temps, en què tot avança amb més rapidesa i en els quals la presència a Internet és clau per a qualsevol negoci.

Una finestra que connecta el petit comerç

Viu Nou Barris és la finestra que connecta el petit comerç amb la ciutat i la seva gent, un portal en el qual s’informa de les últimes novetats del sector, trobades, fires i activitats, i on es poden localitzar les ubicacions dels comerços i conèixer, d’una forma ràpida i senzilla, els productes i serveis que ofereixen.

Associacions de Nou Barris

AMPLIAR MAPA