Associa’t i hi sortiràs guanyant

Serveis a l’abast del Comerç

Associa’t i hi sortiràs guanyant

Per dur a terme iniciatives que contribueixin a millorar la competitivitat dels negocis, desenvolupar la identitat de la zona comercial, influir en les millores del nostre entorn i promoure canvis en els hàbits dels consumidors, és vital la unió del comerç.

Aquests són alguns dels avantatges d’associar-te:

Canal directe de comunicació amb les entitats i les administracions públiques
En matèria de comerç, seguretat, enllumenat, neteja...
Informació, formació i assessorament.
Per a la millora contínua de la gestió i modernització dels negocis. Informació sobre normatives i ordenances, subvencions i ajuts. Beneficis i descomptes en serveis i productes específics d’interès per al comerciant.
Campanyes de comunicació, animació i promoció.
Publicitat de l’oferta de productes i serveis dels negocis associats, per impulsar les compres.
Projectes i serveis de digitalització.
Per estar al dia en els avenços tecnològics digitals i utilitzar-los per donar empenta al negoci. L’associacionisme impulsa el comerç de proximitat i potencia valors com la sostenibilitat, la solidaritat, la cocreació i la col·laboració. A més, ajuda a construir i a difondre la marca d’identitat del territori, tot reforçant la seva singularitat.

Associa’t: tens molt per aportar.

Associacions de Nou Barris

AMPLIAR MAPA

Serveis al teu abast

Ets un comerç
Què t’oferim?
Informació
- Tens una idea de negoci o vols posar en marxa una iniciativa socioeconòmica?
- Ets un/a professional autònom/a, tens un comerç o una empresa i tens dubtes i necessites assessorament professional?
- Vols conèixer els ajuts i les eines de finançament que pots tenir?
- Vols aprofitar Internet per millorar el negoci? Vols saber com crear el teu comerç online?
- Saps com controlar les despeses del teu negoci/comerç?
- Saps com establir el preu dels teus productes?
- Busques personal?
- Busques tenir més clientela?
- Et cal reorientar el teu negoci?

Truca al Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Nou Barris (PAAE), un dels serveis que s’ofereixen a l’espai municipal Nou Barris Activa per a la promoció econòmica i l’ocupació.
Acompanyament al llarg de tot el procés:

- Desenvolupament de la idea
- Estudi de mercat (competència, aterrament del producte...)
- Estudi de viabilitat financera
- Pla d’empresa certificat
- Tràmits i llicències
- Formació
- Recerca de finançament
- Reorientació del teu negoci
Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Nou Barris (PAAE):

Nou Barris Activa
C/ Villalba dels Arcs 39

Tel. 665 888 805

punteconomicnb@barcelonactiva.cat

Explora les associacions

Ultrices mauris fermentum at a mauris, pretium scelerisque sed vel. Suspendisse aliquam pulvinar imperdiet quis s

Associació de Comerciants del Passeig Valldaura

Passeig Valldaura

Passeig Valldaura 266

L’Associació de Comerciants del Passeig Valldaura té l’objectiu de potenciar aquesta àrea comercial i millorar el seu entorn. És una entitat que treballa per al desenvolupament econòmic del barri i, alhora, per a la seva millora com a espai de convivència i creixement dels seus veïns. Fundada al 2016, els seus objectius inclouen la dinamització comercial del barri, representar i cohesionar el col·lectiu empresarial i engegar iniciatives per a la millora de la competitivitat, i la promoció del territori i de les empreses que hi operen.

Associació de Comerciants de La Rambleta

Rambleta

Carrer de Pablo Iglesias 99

L’Associació de Comerciants de La Rambleta és una entitat que treballa per al desenvolupament econòmic del barri i, alhora, per a la seva millora com a espai de convivència i creixement dels seus veïns.
Fundada el 2016, els seus objectius inclouen la dinamització comercial de la Rambleta de Pablo Iglesias com a resposta a la situació d’estancament en la qual es troba el comerç, representar i cohesionar el col·lectiu empresarial i endegar iniciatives, en el sentit més ampli, per a la millora de la competitivitat i la promoció del territori i de les empreses que hi operen.

Associació de Comerciants de Roquetes

Roquetes

C/ Les Torres, 20-22, Materiales Avila

L’Associació de Comerciants de Roquetes de Barcelona es va constituir al maig del 2014. La seva finalitat és la de representar i defensar els interessos del comerç i de tots/es els associats/des, fomentar el comerç de proximitat i la cooperació entre comerciants. També pretén promoure activitats de dinamització comercial i sensibilització sobre l’associacionisme.

Associació de Comerciants de Zona Nord

Zona Nord

C/ Carrer Vallcivera 10, local 7 inferior. Espai Solís

L’Associació de Comerciants de Zona Nord va néixer amb l’objectiu de treballar per a la promoció econòmica de la zona i la integració i treball conjunt de tot el comerç, generant sinèrgies amb el territori i la població dels barris. L’Associació exerceix de representant davant de l’administració, treballa per sensibilitzar el comerç en relació a l’associacionisme, la millora de la competitivitat dels seus associats, per al foment del comerç de proximitat i per establir relacions, creant xarxa, amb el territori.

Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova

Trinitat Nova

C/ De les Xafarines 14-16, NBSALUT

L’Associació del Comerç i les Empreses de Trinitat Nova és una entitat que treballa per al desenvolupament econòmic del barri i, alhora, per a la seva millora com a espai de convivència i creixement dels seus veïns.
Fundada el 2014, els seus objectius inclouen la dinamització comercial del barri com a resposta a la situació d’estancament en la qual es troba el comerç, representar i cohesionar el col·lectiu empresarial i engegar iniciatives, en el sentit més ampli, per a la millora de la competitivitat i la promoció del territori i de les empreses que hi operen.

Associació de Comerciants del Turó de la Peira

Turó de la Peira

C/Aneto 35, cantonada Cadí

L’Associació de Comerciants del Turó de la Peira té com a objectiu potenciar aquesta àrea comercial i millorar el seu entorn. A més, l’Associació treballa per a la promoció econòmica de la zona i la integració i treball conjunt de tot el comerç, generant sinèrgies amb el territori i la població dels barris.
L’Associació exerceix de representant davant de l’administració, treballa per sensibilitzar el comerç en relació a l’associacionisme, la millora de la competitivitat dels seus associats, per al foment del comerç de proximitat i per establir relacions, creant xarxa amb el territori.

Eix Maragall, Associació de Botigues i Professionals

Eix Maragall

Rambla de la Muntanya 5

L’Eix Maragall és el resultat de l’agrupament de comerciants i professionals, amb l’objectiu de promoure el comerç del barri, defensar els drets col·lectius de botiguers, dinamitzar la vida del barri i conservar les festes populars.
Formem part de la UNIÓ D’EIXOS DE BARCELONA dins de la FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ, com un dels 23 eixos importants de la ciutat. Això ens permet iniciar projectes conjunts amb molta més força, i que els pactes amb l’Administració tinguin solidesa. A més, internacionalment, la Fundació forma part de Vitrines d’Europe.
Els objectius bàsics que proposem al nostre Eix són:
• Aconseguir una alta fidelització dels nostres clients.
• Vetllar per millorar els carrers on ens trobem.
• Crear una xarxa de relacions entre els socis.
• Identificar l’Eix com a marca sòlida i de confiança al barri per mitjà del marxandatge i dels actes de comunicació adients.
• Llançar ofertes conjuntes, com ara paquets de promoció, vals de descompte, sorteigs...
• Millorar l’oferta mitjançant un pla de qualitat del comerç i un inventari de locals.
• Fer campanyes de publicitat i promoció conjunta (campanyes de ràdio, promocions d’estiu, de tardor, de Nadal, rebaixes...)

Unió de Comerciants Fabra Virrei

Fabra Virrei

Pg. Fabra i Puig, 159

EIX FABRA VIRREI és la Unió de Comerciants del Passeig Fabra i Puig.

Som una associació sense ànim de lucre, amb l'objectiu de promoure el comerç, defensar els interessos del petit comerciant i cobrir les seves necessitats.

EIX FABRA VIRREI és el Centre Comercial a cel obert més important del barri, on passejant pots gaudir d'una gran oferta comercial.

Eix Nou Barris Centre Comerç

Centre

Pare Rodés, 51, local

El gran potencial del comerç d’aquest districte s’ha vist incrementat per la creació d’un eix comercial que segueix amb la creació dels bulevards, veritable eix vertebrador de l’espai i que connecta amb una línia de continuïtat el carrer Doctor Pi i Molist amb la Via Júlia, passant pel passeig de Verdum, i mostra una oferta comercial plural i competitiva.
Tasca reconeguda amb la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona 2015, també premiada la nostra Ruta de Tapes Pinxu-Panxo, Premi Comerç de Barcelona a la millor iniciativa agrupada per a la dinamització comercial de la Ciutat 2015.
Formem part de la Unió dels Eixos Comercials de Barcelona, dins de la FUNDACIÓ BARCELONA COMERÇ, com un dels 24 eixos importants de la ciutat. Això ens permet iniciar projectes conjunts amb molta més força, i que els pactes amb l’Administració tinguin solidesa.

Associació de Concessionaris del Mercat de la Mercè

Mercat de la Mercè

Pg. Fabra i Puig, 270-272

Benvinguts al Mercat de la Mercè. Com cada dia hem seleccionat el millor peix, la millor carn, verdura, fruita, llegums, ous... El millor producte per a tu, i ja ho tenim tot a punt perquè omplis el teu cistell amb la millor qualitat, varietat i preu!

Ens agrada molt rebre’t i volem que gaudeixis de la teva compra, tant si ens visites en persona, com si fas la teva comanda a través del telèfon o per WhatsApp, estem encantats d’atendre’t! Què t’hi posem?
Sou a casa vostra!!

Història:

Aquest mercat va ser cobert el 1961 i remodelat el 1968. Pertany a l'època del gran "boom" dels mercats durant el mandat de l'alcalde Porcioles.
Els mercats de Nou Barris van ser construïts entre els anys 60 i 70. En aquestes dècades, la fisonomia de la ciutat experimenta una transformació sense precedents. Acompanyant aquest creixement apareixen equipaments coberts en diferents punts del teixit urbà.

Arquitectura
Correspon a la construcció dels mercats en els barris crescuts a la perifèria, i la seva estructura manté les formes comunes de tots els mercats del període, amb estructura de formigó i tancament d'obra vista

Associació de Concessionaris del Mercat de La Guineueta

Mercat de La Guineueta

Passeig Valldaura, 186-190

El mercat de la Guineueta es un gran centre on hi podem trobar tots els productes frescos i de primera qualitat, sempre atesos amb el millor tracte per part dels botiguers, atenció personalitzada, autoservei, aula de cuina i servei a domicili.
Història
Va ser inaugurat l'any 1965, i forma part dels mercats construïts per abastir els barris perifèrics durant l'onada migratòria de la dècada dels 60.

Arquitectura
L'estructura rectangular és de formigó vist, amb un sistema de celobert a la coberta que permet la il·luminació natural del mercat, a través d'un sistema de claraboies. Les voltes de la façana són força singulars i un element distintiu que el caracteritza.

Remodelació
L'equipament compta amb nous serveis i infraestructures: s'han renovat els serveis, l'àrea logística (brossa i àrea de càrrega i descàrrega), espais de magatzems i cambres frigorífiques de la planta soterrani. També s'ha dotat d'un nou sistema de climatització i s'ha millorat la il·luminació del mercat.

A través de la construcció d'un vestíbul exterior sota una pèrgola vidrada, s'ha ubicat el bar, l'oficina bancària i les botigues que es trobaven a la part posterior del mercat, espai ara ocupat per l'autoservei Mercadona.

Associació de Concessionaris del Mercat de La Trinitat

Mercat de La Trinitat

Carrer de la Pedrosa, 21

Com la majoria de mercats de la perifèria, el de la Trinitat també va cobrir el dèficit de proveïment alimentari que en aquell moment hi havia al barri. Es va inaugurar el 1977.

Associació de Concessionaris del Mercat de Montserrat

Mercat de Montserrat

Via Favència, 241

Inaugurat l'any 1960, el Mercat de Nostra Senyora de Montserrat va ser construït amb la finalitat d'omplir els buits de proveïment que es creaven als nous barris crescuts durant aquesta època a la perifèria de la ciutat, com és el cas de Roquetes, dins del districte de Nou Barris on es troba ubicat.

Arquitectura
La construcció del mercat va ser projectada pels arquitectes Anglada, Gelabert i Ribes, i executada per la constructora Construciones Benito Solans SA "COBEGOSA", empresa que es va especialitzar en la construcció de mercats entre els anys 50 i finals dels anys 70 del segle passat.
La seva estructura correspon al model dels mercats de l'època,de planta rectangular i amb establiments i passadissos amplis. Té una superfície comercial distribuïda en tres nivells.
A l'inferior es troba la zona del pati, que originalment estava descoberta en la seva part central i que està annexada per unes escales i una rampa a la nau principal del mercat. La planta baixa té accés directe per Via Favència. La sala de venda està constituïda per establiments de producte fresc i de productes no alimentaris i la primera planta, amb accés pel carrer Camí Vell de la Pedrera, disposa d'una sala de venda amb establiments de producte fresc. A l'exterior s'hi troben els establiments de venda no alimentària, i una zona d'aparcament i de càrrega i descàrrega.

Associació de Concessionaris del Mercat de Canyelles

Mercat de Canyelles

Carrer d’Antonio Machado, 10

Construït el 1987, és un edifici aïllat i espaiós que es troba molt proper al mercat de Montserrat i al de la Guineueta. Dóna servei fonamentalment a l'antic polígon Canyelles.

Es va concebre com un equipament modern amb tots els serveis que defineixen el comerç més avançat, buscant l'equilibri estètic amb les construccions que l'envolten i alhora mantenint l'estructura clàssica del mercat tradicional.

Arquitectura

Una de les seves singularitats és l'estructura metàl·lica que el cobreix i el tancament d'obra vista, així com l'àmplia entrada de llum des de tots els angles del recinte. Disposa d'una còmoda rampa d'accés que comunica la planta de carrer amb el mercat alimentari.

Associació de Concessionaris del Mercat de Ciutat Meridiana

Mercat de Ciutat Meridiana

Carrer de Costabona, 4

El mercat es va inaugurar el 1968 amb l'objectiu de proveir al nou barri de Ciutat Meridiana. Aquest mercat es va construir per donar un equipament alimentari a una zona de la ciutat que, a conseqüència del flux migratori que provenia d'altres indrets del país, es va començar a poblar considerablement a partir dels 60.

Arquitectura
El Mercat de Ciutat Meridiana va ser remodelat l'any 2001, una intervenció que li ha conferit el modern aspecte actual, molt dinàmic, propi dels mercats del segle XXI.