CLÍNICA DENTAL DRA. CARLA NAVARRO

Sanitat i assistència Ciutat Meridiana

Associació:Zona Nord

Rasos de Peguera, 7 Entresòl 4
Dilluns-dimecres-divendres: 9.30-13.30h / 16.00-20.00h
Dimarts: 16.00-20.00h

Disposem d'un espai dedicat a la cura completa de la teva salut bucodental, en el qual treballem totes les àrees odontològiques, sent experts en cirurgia i ortodòncia. A més, comptem amb grans professionals i plenament capacitats per a donar-te el tracte que mereixes. El nostre equip, amb una extensa formació i una qualitat humana impecable, destinarà tot el seu esforç i afecte a tractar el teu problema perquè es converteixi en una solució.

En la nostra clínica dental a Barcelona treballem amb una meta clara: cuidar de la teva salut oral i de la dels teus sers estimats. Pensem que el somriure és una part fonamental de la nostra salut general, no sols a nivell físic, sinó també a nivell mental, i per això volem protegir-la. Els nostres companys et faran sentir com a casa perquè tu només et centris en una cosa: estar tranquil

Per a realitzar els diagnòstics més fiables i guiar-te en el procés, així com aconsellar-te el tractament més adequat segons les teves necessitats, comptem amb la millor tecnologia i amb materials de primeres marques. D'aquesta manera, garantim una major eficàcia en cada procediment i som molt més precisos: amb la teva salut bucodental no es juga!

Veuen a conèixer les nostres instal·lacions i descobreix un lloc que hem condicionat especialment per a tu, perquè et trobis còmode i no t'adonis que estàs en el dentista. Digues-li adéu a la clàssica por en la sala d'espera perquè en la nostra clínica dental Carla Navarro no el sentiràs!

Dóna-li al teu somriure l'atenció que es mereix i demana la teva cita amb nosaltres, la primera visita és gratuïta!