3r CONCURS D’APERITIUS 2023

 

El “Concurs d’Aperitius de Nadal”, organitzat pel Districte de Nou Barris, està dirigit a tots els establiments de restauració d’aquest Districte. El seu principal objectiu és dinamitzar el sector de la restauració a través d’un Concurs que consisteix a oferir un aperitiu i una beguda a un preu tancat de 4 euros. La III edició del Concurs d’Aperitius de Nadal de Nou Barris es va celebrar durant el mes de novembre de 2023 (entre el 2 i el 25 de novembre), els dijous, divendres i dissabtes.

 

El jurat del concurs va estar compost per tres professionals relacionats amb el sector de la restauració. Durant el mes de novembre, van visitar els establiments participants i van tastar els aperitius per valorar-los segons diversos aspectes, com la valoració general, la creativitat, la presentació, el gust, entre altres. A més de la valoració del jurat, el públic va poder valorar l’aperitiu mitjançant una votació en línia. El jurat va proposar vuit establiments finalistes i van seleccionar tres guanyadors, els quals van rebre un guardó amb un reconeixement.

A continuació es detallen els establiments que es van sumar a la iniciativa, així com la ruta planificada que els clients van seguir per tastar cadascun dels aperitius oferts.

Els guanyadors i els finalistes de la Tercera Edició del Concurs d'Aperitius del 2023 són els següents, amb els seus respectius plats:

1r premi

Bunyol “del Mar al Cel” – 23 Gastrobar

2n premi

Galeta de peus de porc amb “txangurro” de gamba de Blanes
La Forquilla Restaurant

3r premi

“Mini burger” de calamar cruixent –Tosta Bar

Premi Vot Popular

Cebiche peruà – Bar Petit Pecat

Finalistes

“Arepa Reina Pepiada” doble corona – Alvocat

La Bomba de l’Aitor –  Bar Aitor

Tulipa de plàtan, farcida de carn metxada, guacamole i formatge – Hostalet Restaurant

“Migas” per als pastorets del Pessebre – Bar Bodega Molina

“Pastissets” – Juticalpa

————————————————————————————————————————————————————-

Gràcies als establiments participants, al jurat per valorar els aperitius amb dedicació i als comensals per fer possible el nostre exitós concurs d'aperitius provant aquestes delícies.