2n Concurs d’aperitius de Nadal Nou Barris 2022

Torna el concurs d’aperitius de Nadal de Nou Barris!

Podreu tastar i votar les diverses propostes tots els dijous, divendres i dissabtes de novembre per només quatre euros amb la beguda inclosa

El Districte de Nou Barris organitza per segon any el concurs d’aperitius de Nadal. Enguany, hi prenen part 38 establiments repartits per tot el territori, tal com podeu veure en el mapa.

La selecció dels 38 s’ha fet després que s’hagin inscrit fins a 80 establiments, els quals trobareu en aquesta nota d’agraïment que volem fer des del Districte, tot convidant-vos a visitar els seus establiments i a gaudir de llur oferta gastronòmica.

Així, durant tots els dijous, divendres i dissabtes, del 3 al 26 de novembre, podreu tastar i votar les diferents propostes per un preu de només quatre euros, que inclou beguda (vi, aigua, vermut, cervesa o refresc) Us adjuntem el web de les votacions.

L’acte d’entrega de premis es farà el divendres 2 de desembre, a partir de les 18.30 hores a la Sala de Plens de la Seu del Districte.

A banda del premi al millor aperitiu que resulti de la votació popular, un jurat triat especialment per a l’ocasió farà una selecció de vuit finalistes, d’entre els quals acabarà escollint les tres millors propostes.

Animeu-vos i fer un tast de Nou Barris! Bon profit!